Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Έλειψη Σοβαρότητας. Μοιράζουν την Ελλάδα στο Διαδίκτυο!


Σοκ προκαλεί η είδηση πως δημιουργήθηκε ιστοσελίδα που καλοί τους ευρωπαίους να διεκδικήσουν όποιο κομμάτι ελληνικής γής επιθυμούν, επειδή σήκωσαν στις πλάτες τους τα χρέη της Ελλάδας ανάρτησαν το χάρτη της Ελλάδας συνοδευόμενο από το τίτλο 
«Διεκδίκησε το κομμάτι σου στην Ελλάδα» (-Claim your piece of Greece) και υπότιτλο  "Ευρωπαίοι φορολογούμενοι, εσείς το πληρώσατε! Διεκδικήστε το κομμάτι σας πριν το κάνει κάποιος άλλος! - "European Tax Payers, you paid for it! Claim your piece before somebody else does!". 


Όπως αναφέρουν οι δημιουργοί της σελίδας, οι Ευρωπαίοι πολίτες έχουν βοηθήσει τόσο καιρό την Ελλάδα δίνοντας της σημαντικά ποσά και αν αυτοί είναι ανίκανοι να ξεπληρώσουν το χρέος τους τότε χρωστούν στου Ευρωπαίους φορολογούμενους γι' αυτό και αυτοί έχουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν όποιο κομμάτι ελληνικής γης επιιθυμούν από τον αγαπημένο τους προορισμό. Μάλιστα, η ιστοσελίδα προτρέπει τον... υποψήφιο ιδιοκτήτη να χτίσει μία βίλα στη γη που θα διεκδικήσει, να φτιάξει πισίνα και να καλέσει τους φίλους του ώστε να πάνε... βαρκάδα στη θάλασσα που του ανήκει!. «Διασκέδασε, η Ελλάδα είναι δική σου!» τελειώνει το κείμενο του claimgreece.com.
Ρένια Ρηγοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου