Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Το θέατρο κάπου εδώ τελειώνει...


Πίστευα πως οι αριστεροί είναι έξυπνοι και έντεχνα διασπόνται σε μικρότερα κόμματα, όταν η δυσαρέσκεια του κόσμου στρέφει την πρόθεση ψήφου του σε αυτούς. 

Διότι μια ζωή αυτό που τους ενδιέφερε μόνο ήταν απλά να ασκούν κριτική στην εκάστοτε κυβέρνηση, εισπράττοντας ετσι και αυτοί με την σειρά τους τον μισθό του βουλευτή, τις επιχορηγήσεις από το κράτος και τα όποια αλλά προνόμια απολαμβάνουν οι βουλευτές και τα κοινοβουλευτικά κόμματα, εξυπηρετώντας παράλληλα το σύστημα σε ένα καλοστημένο θεατράκι. (παίζω τον ρόλο του επαναστάτη που όμως... Τι σύμπτωση! Δεν πρόκειται ποτέ να αναλάβω τα ηνία της χωράς! Γιατί με συμφέρει απλά να ασκώ κριτική και τίποτε παραπάνω!)

Τελικά έχω αρχίσει και αναρωτιέμαι μη δεν υπάρχει και τόση εξυπνάδα, αλλά μια απέραντη στραβομάρα και βλακεία ανάμεσα στους αριστερούς, πράγμα που αυτομάτως σας κάνει ακόμη πιο επικίνδυνους και ανίκανους να αναλάβετε τη χώρα.

Είναι δυνατόν την ώρα που ο κόσμος αυτοκτονεί, πεθαίνει στα παγκάκια, μένουν άστεγοι στο δρόμο, δεν έχουν να φάνε, και ένα σωρό άλλες δυσάρεστες καταστάσεις εσείς οι αριστεροί να κοιτάτε μόνο πως θα αρπάξετε μερικά ψηφαλακια; 

Είναι δυνατόν την ώρα που το πέπλο της απελπισίας σκεπάζει όλη την Ελλάδα εσείς να βάζετε πάνω από την ανθρωπινή ζωή τα όποια μικροκομματικά συμφέροντα σας, για χάρη τις όποιας μικρής ή μεγάλης διαφοράς πάνω στην «ιδεολογία σας»; 

Είναι δυνατόν  να πιστεύετε ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο και θα σκεφτεί ποσό σας τίμα το να βάζετε την ιδεολογία πάνω από τις ανθρώπινες ζωές και άξιες; 

Και εντάξει, ας πούμε ότι οι μεγαλύτερες μάζες τρώνε κουτόχορτο. Νομίζετε ότι δεν θα υπάρξουν φωνές όπως εγώ που θα σας φέρουν προ των ευθηνών σας για αυτή τη κατάσταση; 

Νομίζετε οι πρακτικές σας θα περάσουν στην συνείδηση του κόσμου στο απυρόβλητο; 

Αν θεωρείτε κάτι τέτοιο καλύτερα να αλλάξετε γρήγορα πλευρό και να σκεφτείτε πως αυτό είναι το τελευταίο σας τρενάκι…. ή το παίρνετε και γράφετε ιστορία ή το χάνετε και μένετε για πάντα πίσω. 

Ο κόσμος δεν θα συγχωρέσει άλλο «λάθος» σας, γιατί τα «λάθη» σας στο παρελθόν είναι πάρα πολλά, και όλος τυχαίος πέφτουν πάνω στις πιο σημαντικές στιγμές της ιστορίας του τόπου. 

Αν κύριοι ζητάτε εξουσία και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αγωνίζεστε για τον εργαζόμενο, τον άνεργο, το συνταξιούχο, τότε θα κάνετε ότι είναι απαραίτητο ώστε όλες οι αριστερές δυνάμεις να στρατευθούν ΔΙΠΛΑ στον απλό πολίτη και να οδηγήσουν το τόπο σε ένα άλλο μονοπάτι. 

Αλλιώς πείτε ευθαρσώς στο κόσμο ότι και εσείς με την σειρά σας εξυπηρετούσατε μια ζωή το κεφαλαίο απλά για να κρατάτε μια υποτυπώδη ισορροπία. 
Όχι τίποτε άλλο απλά γιατί δεν έχει μείνει άλλη στάχτη στα χέρια σας και σε λίγο ο κόσμος θα δει και την δική σας γούνα. 
Το τελευταίο σταυροδρόμι της επιλογής έρχεται, ή θα πάρετε το σωστό δρόμο ή θα καταλήξετε σε αδιέξοδο και στην οριστική απομόνωση.  


Li.Gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου