Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Το σκληρό ροκ με την ΔΕΗ άρχισε ..


Πολύ πετυχημένη δράση το πρωϊ Δευτέρα 31/10/2011 (στις 7πμ) σε κεντρικό κατάστημα της ΔΕΗ δυτικών προαστίων (Θερμοπυλών &Επαύλεως,στο Χαϊδάρι).
Διακόσιοι και πλέον κάτοικοι της περιοχής μπλόκαραν την έκδοση εντολών διακοπής ρεύματος, φωτοτύπησαν επίσης έγγραφα κομμένων παροχών για να επανασυνδέσουν οι επιτροπές των γειτονιών και πάλι το ρεύμα!
Τις ενέργειες των κατοίκων στήριξε και υποστήριξε ενεργά και το κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»! Ο λαός οργανώνεται κατά περιοχές και παίρνει την ζωή του στα χέρια του! Ο λαός αυτοοργανώνεται και αντιστέκεται !
Ο λαός αποκτά τεράστια αυτοπεποίθηση με γοργούς ρυθμούς και θα διώξει ανεπιστρεπτί κάθε δυνάστη του!
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.denplirono.info, denplirono@hotmail.gr


Οι ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» συμμετείχαμε στην κινητοποίηση των κατοίκων στα Δυτικά προάστια. Σεβόμενοι απόλυτα την έννοια της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ και την ουσία της δράσης, ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ΠΑΝΟ ούτε στηριχτήκαμε στις εντυπώσεις με τα περιφερόμενα σημαιάκια. Το κίνημα των Επιτροπών Αγώνα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ στηρίζεται και στηρίζει την αυτενέργεια κάθε συλλογικότητας, σέβεται την αυτονομία κάθε λαϊκής συνέλευσης. Δεν είμαστε ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΘΙΑΣΟΣ, δεν επιδιώκουμε την δημιουργία εντυπώσεων. 

Δυστυχώς μικρές και κλειστές συλλογικότητες
 (www.oxidiodia.gr) που χρησιμοποιούν παρεμφερή λεκτικά και γραφικά σύμβολα δημιούργησαν την εντύπωση προσπάθειας υποκατάστασης των εκατοντάδων πολιτών που συμμετείχαν με την δική τους ολιγομελή θεατρική εμφάνιση και παρουσία. Tα σύμβολα, τα χρώματα και ο λεκτικός προσδιορισμός του “Δεν Πληρώνω’ υποκαθιστά στον ανυποψίαστοπαρατηρητή την υπογραφή που καθορίζει την διαφορά μεταξύ μας, ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ (www. denplirono.info). 

Ωστόσο κάθε καλόπιστος παρατηρητής δεν θα δυσκολευτεί να διακρίνει ότι το κίνημα από τα κάτω ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
 απαρτίζεται από ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ, τα μέλη μας είναι πρωτίστως μέλη των λαϊκών συνελεύσεων, το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ανήκει σε κάθε αγωνιστή, κάθε συλλογικότητα και συνέλευση ανατροπής και η δημόσια έκφραση του γίνεται αποκλειστικά μέσα από το ιστολόγιο, www.denplirono.info

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου