Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

(VIDEO) Εξοργισμένος με Νανά Μούσχουρη ο Βασιλης Λέκκας..

"Άθλια συμπεριφορά της Μούσχουρη"
'Ένας από τους καλλιτέχνες που δεν διστάζουν να εκφράσουν δημόσια την άποψή τους ο Β. Λέκκας. Κατακρίνει έντονα την "φυτεμένη" κυβέρνηση των τραπεζιτών και εκφράζει την δυσαρέσκειά του για την Νανά Μούσχουρη.

"Οι πλειοψηφία των καλλιτεχνών όχι μόνο είναι αντίθετη με την Κυρία Μούσχουρη, αλλά είναι τραγικές οι συνθήκες για τον ελληνισμό να βγαίνει ένας Έλληνας διεθνούς εμβέλειας καλλιτέχνης δημόσια και βγάζει τέτοια μομφή και να έχει τέτοια συμπεριφορά προς στους πολίτες της χώρας. 'Όντας Έλληνας δηλώνω πως η Μούσχουρη θα  πρέπει να ντρέπεται και να μην επανεμφανιστεί σε αυτόν τον τόπο.


Η πλειοψηφία των καλλιτεχνών στέκεται απέναντι στις δηλώσεις της Μούσχουρη.
Την στιγμή που η Χώρα μας δοκιμάζεται, που δυσκολεύεται να σταθεί στα πόδια της, σε μια δύσκολη συγκυρία Η Ν.Μούσχουρη επέλεξε την ημέρα που ήταν η μαύρη επέτειος των καλαβρύτων, αντί να στηρίξει την χώρα της στο εξωτερικό να στραφεί εναντίον του ελληνικού λαού. Αυτή η κυβέρνηση είναι ξενόδουλη, ξενόφερτη, φυτεμένη κυβέρνηση" .


Ακούστε τι δηλωσε ο Β.Λέκκας στο ράδιο 9.




ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ : Αθανάσιος Πασχαλίδης - mykoniato ΓΙΑ ANTI-NTP 

5 σχόλια:

  1. Den mas aresei na mas ta xwnoune e?
    Dikaia h adika den endiaferei!!!

    Aytognwsia paidia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάς και εσύ Γερμανικά σαν την τύπισσα που υποστηρίζεις; Δες λίγο για τη λογοδώτρια μιλάμε και μετά θα πεις για αυτογνωσία. Ακόμα και η επίσημη ιστοσελίδα της είναι στα Γερμανικά http://www.nanamouskouri.net/. Να πάει και να μην ξαναγυρίσει...

      Διαγραφή
  2. Τι αυτογνωσια; Τη παλευεις; Η Νανα Μουσχουρη εχει φαει χαστουκι απο Μελινα Μερκουρη... Αν δεν ξερεις μαθε γιατι το εφαγε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ιστορία δεν ξεχνιέται. Θα τρίζουν τα κόκκαλα της αείμνηστης Μελίνας
      http://www.palo.gr/cluster/blogs/eidhseis-ellada/23/?clid=3762224

      Διαγραφή
  3. Αυτη καποτε ειπε οτι εχει καιρο που εχει φυγει απο την Ελλαδα και οτι δεν ξερει τι γινεταιστα πολιτικα γιατι ειχε την καριερα της να ασχολειται..κι εκει εγινε ο χαμος με την Μελινα...και τωρα εμαθε ιστορια ξαφνικα? αι μαρη ανιστορητη ...και τωρα που ταχα νομιζεςι γνωριζεις παλι κοτσανα πεταξες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή