Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2011

VIDEO : Ο Δημήτρης Καζάκης στον Αντ1. 9 - 12 - 2011


Στην χθεσινή εκπομπή ο Γιώργος Παπαδάκης έχει προσκεκλημένους τον
Γιώργο Κοντογιώργη Νίκο Φίλιππα και Δημήτρη Καζάκη.

Γιώργος κοντογιωργης τοποθετείται για την συμφωνία της Ε.Ε.
Και για το μέλλον της ίδιας αλλά και της Ελλάδας.

Τις βλέψεις της Γερμανίας για την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Το πρόβλημα της μη σωστής αναδιανομής του πλούτου.

Ο Δημήτρης Καζάκης τοποθετείται πάνω στην επόμενη ημερα της Ε.Ε.
Η έλλειψη νομιμοποίησης του Λουκά Παπαδήμου από το λαό.

Ο Νίκος Φίλιππας αντικρούει τις τοποθετήσεις περί μη συνταγματικής νομιμοποίησης της κυβέρνησης αλλά και προσπαθεί να μας υποδείξει ότι η έλλειψη δυνατότητας της Ελλάδας να παρίσταται στις αποφάσεις ως ενεργό μέλος είναι ορθή αφού κατά τα λεγόμενα του εμείς δημιουργούμε το πρόβλημα στην υπόλοιπη Ευρώπη (τα σχόλια δικά σας… μόνο να θυμίσουμε στον κύριο Φίλιππα πως όλα τα κράτη είναι χρεωμένα μέχρι το θεό).

Ο Γιώργος Κοντογιωργης ουσιαστικά υπερασπίζεται τη γραμμή Καζάκη περί μη συνταγματικής νομιμοποίησης της νέας κυβέρνησης ενώ τοποθετείται πως η κρίση δεν είναι κρίση πλούτου αλλά κρίση αναδιανομής.

Ο Δημήτρης Καζάκης τοποθετείται περί τοκογλυφικών πρακτικών από τους πιστωτές μας ενώ την ίδια στιγμή ο Νίκος Φίλιππας προσπαθεί να μας πείσει ότι το 6% (φαντάζομαι ομιλεί για την συμφωνία με το ΔΝΤ δεν είναι… να θυμίσουμε όμως πως η Ελλάδα μπορούσε να δανειστεί με 1% αν οι κατά τα αλλά αλληλέγγυοι εταίροι μας παραδέχονταν πως το πρόβλημα δεν είναι μόνο της Ελλάδας αλλά ευρωπαϊκό.) Τα συμπεράσματα δικά σας….  Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου