Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Απάντηση στην λασπολογία του Αντι- Ντπ


Δεν είχα σκοπό να συνεχίσω το θέμα όμως βλέπω την τρεμούρα μερικών για ένα σοβαρό blog που σέβεται τον αναγνώστη του και δεν πετάξει άρθρα της μιας πρότασης όπως «Μπογιοπουλε είναι ο κομουνισμός ηλίθιε» και ένα σωρό άλλα νόστιμα..

Θα μπορούσαν οι περισσότεροι αναγνώστες  να ανατρέξουν σε όλους τους συνδέσμους που έχω αναρτήσει και στα οποία υπάρχουν λινκς από οπού τράβηξα την πληροφορία.

Η διαμάχη ξεκίνησε όταν χθες το μεσημέρι ετοίμασα ένα βίντεο με όσα ανέφερε ο Βασίλης Λέκκας στο ράδιο  9 . Άντλησα το κείμενο από το αντί ντπ  διορθώνοντας τα οποία ορθογραφικά λάθη τα οποία είχε και πρόσθεσα  το βίντεο στη σελίδα του blog



Επίθεση και απο το ίδιο το blog 
Δεν έβαλα το σύνδεσμο από οπού πήρα το κείμενο και αυτό διότι  πρώτον θεωρώ από την μια οι δηλώσεις κάποιου δεν μπορούν να αποδοθούν διαφορετικά από ότι ο ίδιος τις έχει καταθέσει.  Δεύτερον για από την στιγμή που το κείμενο διορθώθηκε και από μένα  ουσιαστικά έχω συμβάλει και εγώ στην δημιουργία του.. 

Τέλος το άρθρο που ανάρτησα ουσιαστικά στηρίχτηκε περισσότερο στο βίντεο και όχι στο κείμενο.
Το ίδιο απόγευμα ο Mykoniato (όνομα δεν θα αναφέρω) μου επιτέθηκε φραστικά στην σελίδα των αγανακτισμένων.


Μην έχοντας άλλη επιλογή από το να ανέχομαι φραστικές υποτιμητικές επιθέσεις έβαλα λινκ για το ποιος τέλος πάντων έκανε την σύνθεση του κείμενου. Επισημαίνω πως σήμερα ο ίδιος που μου επιτέθηκε χθες στην Μεγάλη σελίδα των αγανακτισμένων διέγραψε τα σχόλια του στο λινκ μου, μόνο και μόνο για να μην υπάρχουν τα στοιχειά που το  αποδεικνύουν.  
Δεν φτανει που κατηγορει... κανει ακριβως
τα ιδια. Εδω βλεπουμε την παρατηρηση
που του ασκηθηκε. 

Όμως το πράγμα δεν τελείωσε εκεί… Ο ίδιος έστειλε προσωπικό μήνυμα και χθες και σήμερα απειλώντας και υβρίζοντας με….

Κατόπιν αυτών δηλώνω επίσημα: 

1ον Ότι δεν πρόκειται για κανένα λόγο να ξαναδημοσιεύσω δικό του άρθρο και μάλιστα θα το βγάλω από την λίστα των blogs των όποιων θεωρούσα αρκετά σοβαρά και αξία αναφοράς.
κατοπιν παρατηρησης οι διαχειριστες εβαλαν
πηγη μονο που το εγραψαν λαθος. Α
ρε δαιμονα του τυπογραφειου!


2ον επιθυμώ από τους ίδιους να πράξουν τα ανάλογα…


3ον Αναφέρω πως έχω στοιχειά για τις φραστικές επιθέσεις που το πρόσωπο αυτό έκανε και σε περίπτωση περαιτέρω όχλησης μου με απειλές και ύβρεις επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμη άσκηση των δικαιωμάτων μου.

Υ.Γ. Επίσης το Blog  δεν έχει διαφημίσεις ούτε ζητά ελεημοσύνες (Donations) από κανέναν. Ο μοναδικός του στόχος ήταν και θα είναι η ενημέρωση και όχι να βγάλουμε το μηνιάτικο μας μέσα από αυτό. 





2 σχόλια:

  1. τι ξεκατινιάζεστε για δυο γαϊδάρων αχυρα; για εναν κοινό σκοπό νομίζω δουλεύουμε ψάχνουμε, ποστάρουμε, αναπαράγουμε. Αν κάποιος ανέβασε ξανά κατι που το βρηκε αλλού συμβαίνει κάτι; ο σκοπός είναι κοινός! μπορείτε απλώς ως comment με το Link να δηλώσει αυτός που έχει γράψει πρώτος το Post οτι είναι δικό του απο το blog του. Επιτέλους ηρεμήστε!! αυτά θα μας φάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα μας χαροποιουσε πολυ το γεγονος οτι αναρτησατε την ιδια θεση και στην αλλη σελιδα. Μεχρι τωρα δεν ειδαμε κατι απο εσας. Αναμενουμε λοιπον.... Οσο αφορα το ποιος ξεκατινιαζεται και για ποιο λογο ρωτηστε αυτον που αναμενει κερδος και που προεβει πρωτος σε επιθεσεις.... (εμεις δεν ασχοληθηκαμε με το οτι πηρε και αυτος το βιντεο μας με τις δηλωσεις του Λεκκα. Γιατι απλουστατα βρισκομαστε στην ιδια θεση που ασπαζεστε και εσεις) Οποτε λοιπον αναμενουμε την (ιδια το τονιζω αυτο) τοποθετηση στο Αντι Ντπ που δεν εχασε δευτερολεπτο να τρεχει σε διαφορα blogs και sites και να καταγγελει για "κλεψια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή