Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Aυτη η χουντα θα ειναι πολυ χειροτερη απο την προηγουμενη!


Εχει παει 3 και δεκα και εγω χαζευω ακομα εδω,κοιμηθηκα το απογευμα και οταν το κανω αυτο δεν εχω υπνο το βραδυ,μαζι με τις ανησυχιες μου και τα αγχη μου δεν χρειαζομαι και τιποτα περισσοτερο για να μεινω αυπνος.

Η αληθεια ειναι οτι εχω νευριασει,με εμας,σαν λαο,που ανικανοι να καταλαβουμε τι μας συμβαινει αφησαμε τους εχθρους της χωρας να υπερισχυσουν,να καταλαβουν αναιμακτα οτι ειχαμε αφησει αφυλακτο,να μας βρουν απροετοιμαστους και να μας καθηλωσουν.

Ωραια θα νοιωθουν ακομα οσοι εχουν εργασια,τυχεροι,οι βολεμενοι της συμφορας,μεχρι να την χασουν και αυτοι,και οταν σιγα σιγα οι ανεργοι θα πολλαπλασιαζονται τοτε θα αρχισουμε να καταλαβαινουμε οτι η δικτατορια που εχουν επιβαλλει στην ζωη μας ειναι πολυ χειροτερη απο την προηγουμενη.

Κατα μετωπον επιθεση δεχομαστε καθε μερα,συμβουλια και συνεδριασεις πολυωρες με μονο σκοπο να βρεθει και αλλος τροπος να μας παρουν και το ελαχιστο που μας εχει απομεινει,εξαγγελειες,διαγγελματα,ανακοινωσεις,αλλαγες μετρων με αλλα μετρα....μετρα την ζωη μας πως την κανανε με τα μετρα που πηρανε .....μετρα.

Αυτη η χουντα θα ειναι πολυ χειροτερη απο την προηγουμενη,δεν θα δουμε τανκς,απο τα τανκς γλυτωνεις αν κρυφτεις,εδω πλεον δεν μπορεις να κρυφτεις,τα ξερουν ολα,επιστημονικη αντιμετωπιση του πληθυσμου,με απειλες,τρομοκρατια,πεινα,υπαρχει μεγαλυτερη τρομοκρατια απο την απειλη της πεινας?

Ποια 17 Νοεμβρη,ποιοι Πυρηνες και πως τους λενε αλλοιως,αυτη η δικη τους τρομοκρατια ειναι η καλυτερη απο ολες,αποφασιζουν και διατασουν...αλλλοιως δεν εχεις ρευμα,και αν δεν εχεις ρευμα δεν εχεις τροπο να μαγειρεψεις,να δεις τηλεοραση,να κανεις ενα μπανιο,σε αφηνουν δηλαδη μονο,βρωμικο και πεινασμενο.

Υπαρχει χειροτερη δικτατορια απο αυτη?
Και να σκεφτειτε οτι το μετρο αυτο το σκεφτηκε ενας συνταγματολογος....θα μου πειτε ειναι ο ιδιος που σκεφτηκε και την ασυλια των βουλευτων...του κωλου συνταγματολογος δηλαδη.

Αυτη η χουντα θα ειναι πολυ χειροτερη γιατι δεν εχει καν οραμα,απλα θελει να καθησει στον σβερκο μας χωρις φιλοσοφια,το κανει γιατι οσοι την αποτελουν ειναι αρρωστοι με την εξουσια,το χρημα και τον ελεγχο,αρρωστοι,ανικανοποιητοι και γεματοι κομπλεξ,χοντροι,ασχημοι αλλα με δυναμη.

Και αισθανονται οτι κανουν και κατι για τον τοπο,οτι μας σωζουν,το βυθισμα της χωρας το βλεπουν σαν σωτηρια,μιλανε εχοντας ξεχασει ακομα και αυτα που εκαναν εναν μηνα πριν,ολα ειναι νικες,επιτευγματα,ο πρωην ειναι συμβολο,ηλιος που τους οδηγει.

Μπορεις να κοιμηθεις λοιπον οταν σκεφτεσαι οτι η χωρα ειναι στα χερια εγκληματιων κλεφτων και μιας συμμοριας οικονομικης τραπεζικης κυριαρχιας?

Αυτη η χουντα θα ειναι πολυ χειροτερη απο την προηγουμενη,γιατι ειναι εναντιον ολων μας.
harrytsopanos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου