Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΑ ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΜΑΤΑ


Τελικά υπέγραψε δήλωση υποταγής στο 4ο Ράϊχ ο δήθεν ανυπότακτος πρην αρχηγός της λαϊκής δεξιάς και ήδη τα κομματικά κοράκια μαζεύονται γύρω από το πολιτικό πτώμα του που αποσυντίθεται εκτεθειμένο στον δυσώδη, από τα προηγούμενα πτώματα Παπανδρέου και Καρατζαφέρη, αέρα...

Όλη την βδομάδα ψάχνανε να βρούν φόρμουλα που να μην τσαλακώνει το "αντιστασιακο" προφίλ του ελευθερομασόνου που κάποτε δρασκέλιζε την θύρα των Τριών Ιεραρχών για να πάρει την ευχή από το πετραχήλι του αγ. πατρός Επιφανείου...

Και την βρήκαν (έτσι πιστεύουν) κι έτσι έστειλε την υποταγή του ο προδότης με "συγκεκαλυμμένη" επιστολή, όπου έχει κάνει γαργάρα και την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου και τις εκλογές...

Αλλά κανείς πιά δεν πιστεύει αυτόν και κανέναν από τον εσμό των προδοτικών φυσιογνωμιών που δεν μπορούν να κρύψουν την χαρά της απληστίας τους και μόνο το ποσό από τα αέρινα κοπανιστά ευρώ που τους έδωσε ο Rothschild για να προδώσουν την πιό ένδοξη πατρίδα του πλανήτη, μόνο το ποσό αυτό δεν καθρεφτίζεται στα αλλοιωμένα από τον Μαμωνά πρόσωπά τους...


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, ανέλαβε σήμερα την πρωτοβουλία να αποστείλει επιστολή στους επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Eurogroup, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ.
Η επιστολή αυτή εμπεριέχει τις θέσεις του, όπως αυτές είχαν εκφραστεί και προς τους ηγέτες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Όλη η επιστολή:

«Όπως αναφέρθηκε στη συνάντηση των τριών Πολιτικών Αρχηγών υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια: ”συμφωνήθηκε ότι το έργο της νέας κυβέρνησης είναι η υλοποίηση των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης της 26ης Οκτωβρίου 2011 και η εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής που συνδέεται με τις αποφάσεις αυτές.”

Ο νέος Πρωθυπουργός έχει ήδη δεσμευτεί να εκπληρώσει αυτό το έργο.

Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται να στηρίξει το νέο Πρωθυπουργό.

Η Νέα Δημοκρατία είναι σταθερά προσηλωμένη στην επιτυχία της δημοσιονομικής εξυγίανσης και των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, προκειμένου να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη των αγορών και να επιτευχθεί οικονομική ανάπτυξη.

Η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει πλήρως τους στόχους της δημοσιονομικής προσαρμογής, αναφορικά με την εξάλειψη του ελλείμματος και την αντιστροφή της δυναμικής του χρέους. Επίσης υποστηρίζει ”εργαλεία” που ήδη εφαρμόζονται (αν και ανεπιτυχώς), και ειδικότερα την περικοπή των δημοσίων δαπανών, την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων και την αξιοποίηση της ανεκμετάλλευτης ακίνητης δημόσιας περιουσίας.

Βάσει των στοιχείων από την μέχρι τώρα εκτέλεση του προϋπολογισμού, πιστεύουμε ότι συγκεκριμένες πολιτικές πρέπει να τροποποιηθούν προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχία του Προγράμματος. Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο, αφού σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες Ευρωπαϊκές προβλέψεις για την Οικονομία, η Ελλάδα το 2012 θα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που θα βρίσκεται 5 συνεχή έτη σε ύφεση!

Πρόθεσή μας είναι να αναδείξουμε αυτά τα θέματα, μαζί με βιώσιμες εναλλακτικές πολιτικές, αυστηρά εντός του πλαισίου που περιγράφεται από το Πρόγραμμα. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στο να επιτευχθεί ταχεία ανάκαμψη, έτσι ώστε τα δημόσια έσοδα που θα προκύψουν, να μας επιτρέψουν να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί. Αποδίδουμε επίσης ιδιαίτερη έμφαση στις διαδικασίες εφαρμογής οι οποίες πρέπει να εξορθολογιστούν και να αναβαθμιστούν.

Η δέσμευση του Ελληνικού λαού και της Νέας Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ είναι ισχυρή και αμετάκλητη.

Η Νέα Δημοκρατία πιστεύει ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει από την κρίση και να διασφαλίσει την κοινωνική της συνοχή.

Είμαστε αποφασισμένοι να το πετύχουμε.

Με εκτίμηση,

Αντώνης Κ. Σαμαράς

Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας»

ΣΧΟΛΙΟ : ΠΟΤΕ δεν μας χώνεψαν που έχουμε σπίτια, κ οι Γερμανοί ΠΟΤΕ δεν ξέχασαν την ήττα που φαγανε στον Β'παγκόσμιο & το 1940.

Χαλιούνται με τον κατακερματισμο της γης και με τους πολλούς μικροϊδιοκτήτες (όπως και με τους πολλούς δημάρχους μέχρι πρόσφατα) γιατί δεν μπορούν να αρπάξουν εύκολα!
εμ βέβαια στην Ολλανδία νοικιάζουν η κάνουν κατάληψη και άντε να έχουν ιδιοκτησία το πάτωμα το ραμποτέ! (ξενοικιάζεις και παίρνεις τη προίκα σου και το πάτωμά σου!) ενώ στην Αγγλία η μισή γη ανήκει στη βασίλισσα! πως πετάγεται ο ελληναρας με σπίτι;;;
Οι ΕΔΩ μαλακες παπαγαλίζουν αυτά που τους λένε οι γερμανοί κ τα τσίρια τους οι ολλανδοί αυστριακοί τρόικες κλπ για να τα εφαρμόσουν...

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (που τις έχουμε χρυσοπληρωσει> θα γίνουν κρατικες > χρεωκοπημενες > σε ξένους). ΠΡΟΣΟΧΗ: Ενότητα παιδιά, γιατί μετά το νόμο με τις Δ.Ο.Υ. θα έρθει και σχέδιο για να πάνε τα υποθηκοφυλακεία σε ιδιωτικές εταιρείες.
Σιγά σιγά με "βλακώδη" προσχήματα θα δίνουν κομμάτια του κακού δημοσίου σε ξένες εταιρείες και θα χάνουμε δικαιώματα και περιουσία για να πιάσουμε μέσους όρους και δείκτες που τους βολεύουν. Ας δώσει ο Μόσιαλος τη δική του ιδιοκτησία και αυτή από το σόι του. Δε φταίει ο νοικοκύρης που έφτυσε αίμα η το βρήκε από τον παππού του και αγωνίζεται να συντηρήσει ένα σπίτι η να μείνει να καλλιεργήσει ένα χωραφάκι. Δε θα γίνουμε όλοι πειθήνια ανθρωπάκια χωρίς στέγη που θα τρώνε φαστφούντ και θα ψηφίζουνε οτι δείχνει το χαζοκούτι...


1 σχόλιο:

 1. Αυτο το τοκογλυφικο χρεος δεν εχει τιποτα να κανει με τον Ελληνικο λαο.
  Το ενωμενο Ευροπαικο στεραιωμα ειναι φτιαγμενο πανω στην αμμο.
  Καταστατικο νομικο συστημα που επιτρεπει πολιτικους να διαγραφουν τα αδικηματα τους και να μην
  εχει βασεις ωστε ολοι οι φορεις ολων των χωρων να ελεγχονται μια φορα τον χρονο οπως οι τραπεζες δεν θα μπορεση να κρατηθη.
  Οι νομοι ολων των Ευρωπαικων χωρων πρεπει να ειναι ιδιοι, και να εξυπηρετουν τους λαους οχι τα τραπεζικα συμφερωντα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή