Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Παρέμβαση στις Ρωσικές υποθέσεις είναι πράξη πολέμου. Αύριο οι ήρωες θα μείνουν στο σπίτι


Η δύση, και ιδιαίτερα οι Ηνωμένες Πολιτείες, δεν είναι σε θέση να επικρίνουν τη Ρωσική εκλογική διαδικασία κι ούτε είναι σε θέση να επικρίνουν τον πάντα δημοφιλή ηγέτη, Βλαντίμιρ Πούτιν. Είναι ευρέως γνωστό οτι αυτό που κάνει τον Βλαντίμιρ Πούτιν τόσο υψηλά εξελέξιμο, είναι όλες οι μεγάλες πράξεις του στην αποκατάσταση της Ρωσίας σε μια ευπρεπή θέση στον κόσμο, που εμπνέει σεβασμό παγκοσμίως, ειναι φορολογικά υγιής και υπεύθυνη, ισχυρή και σταθερή.

Ποιός μπορεί να ανταγωνιστεί με αυτό, στην πτωχεύσασα, υποκριτική, διεθνως παραβάτη νόμων, πολεμοκάπηλης Δύσης όπου και θα βρείτε τους πιο ισχυρούς κι αποφασισμένους υποστηρικτές της τρομοκρατίας; Μπορεί ανάμεσά τους να βρεθεί έστω και ένας ηγέτης που να έκανε πραγματικά κάτι για τους ανθρώπους στη χώρα του;

Απολύτως όχι.

Η Ρωσία είναι χώρα με τιμημένες πατροπαράδοτες παραδόσεις, μια πηγή μεγάλης υπερηφάνειας για κάθε Ρώσο πολίτη. Η ιστορία, ο πολιτισμός και η ομορφιά της δεν έχουν κανέναν ανταγωνιστή οπουδήποτε.

Η Δύση είναι αυτή που τα έχασε όλα με το ψευδοσυμπέρασμα του ψυχρού πολέμου. Δεν μπορούν πλέον να κοιταχτούν με τον ίδιο τρόπο όπως πριν. Η κουρτίνα έπεσε, ο τοίχος είναι κάτω ….η αυτοκρατορία είναι γυμνή, ο αυτοκράτορας είναι γυμνός.

Οι εταιρείες τους (δημόσιων σχέσεων) τηςΓουώλ Στρητ πωλούσαν ένα ιδιαίτερα ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΌ προϊόν, την έννοια «της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας» στη Δύση.
Το εκλέγειν δεν παρέχει καμία εγγύηση ότι οποιοσδήποτε πολίτης στη Δύση έχει να πει κάτι σχετικά μ΄αυτό που κάνει η χώρα τους, είτε σε θέματα κοινωνικών υπηρεσιών, ή με θέματα εξωτερικής πολιτικής. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να δείτε την Γιουγκοσλαβία, το Ιράν,το Ιράκ,το Αφγανιστάν, την Λιβύη, το Πακιστάν, την Συρία… υπάρχει οποιοδήποτε τέλος στον κατάλογο;

Κάθε φορά θέμα χρέους, πληθωρισμού, ανεργίας ή έλλειψης στέγης έρχεται στο προσκήνιο… εκεί υπάρχουν χρήματα για πόλεμο και ξένες περιπέτειες, υπάρχουν χρήματα για την ανατροπή κυβερνήσεων σε άλλες χώρες, αλλά καθόλου για τους ανθρώπους! Από τους άνθρωπουςι αναμένεται να κάνουν την διαφορά, να υπομείνουν τις περικοπές αμοιβών, περισσότερους φόρους, τις πολύ μειωμένες κοινωνικές παροχές και απώλεια προσωπικής ασφάλειας, συνολικά. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση σε τίποτα στην Δύση, εκτός από το δικαίωμα ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ.

Και έπειτα, εάν είστε ένας στρατιώτης που διαπράττει πολεμικά εγκλήματα, μπορεί να καταλήξετε στην χαβούζα της πόλης σε έναν μαζικό τάφο, όπως πρόσφατα αναφέρθηκε για κάποιους Αμερικανούς, θύματων πολέμου. Αυτή είναι η αναλώσιμη κοινωνία σας, όλα και ο καθ’ ένας, είναι αναλώσιμα.

Είστε άρρωστοι και δεν έχετε καμία ασφάλεια; Ψοφήστε! Δεν έχετε κανένα χρήμα για τον ηλεκτρικό λογαριασμό; Παγώστε! Δεν μπορείτε να πληρώσετε την υποθήκη σας επειδή χάσατε την δουλειά σας που μεταφέρθηκε στο εξωτερικό; Κοιμηθείτε κάτω από μια γέφυρα! Ή ακόμα καλύτερα, Ψοφήστε!

Εν τω μεταξύ, η Δυτική κυβέρνησή σας πληρώνει τους ταραχοποιούς και τους τρομοκράτες για να ρίξει τις νόμιμες κυβερνήσεις σε άλλες χώρες. Πληρώνοντας τους γλοιώδεις της γης για να καταστρέψουν ότι χτίστηκε με μεγάλη θυσία.

Εκτός από τους φαφλατάδες φρικιά όπως η Χίλαρυ «war zone» Κλίντον και ο γερο-John, πολεμοκάπηλος MC Cain και τα πολλά φτιαχτά βίντεο που έγιναν πριν από τις εκλογές όπου προσπάθησαν να τα πλασάρουν σαν να είχαν δημιουργηθεί την ημέρα των εκλογών – ήταν παντελής και πλήρης επινόηση! Σε ένα βίντεο στα Δυτικά ΜΜΕ ξέχασαν να αλλάξουν την ημερομηνία σε ένα ημερολόγιο τοίχου, από 25 Νοεμβρίου σε 4 Δεκεμβρίου. Μια εξέχουσα πηγή ΜΜΕ παρουσίασε σκηνές από την Ελλάδα και είπε στους θεατές ότι έβλεπαν σκηνές από τη Μόσχα ενώ οι παρατηρητικοί θεατές εντόπισαν την διαφορά μεταξύ του Ελληνικού και Ρωσικού αλφάβητου ως αδιάψευστο στοιχείο .

Τέτοια προφανής παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις της Ρωσίας, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, είναι μια πράξη πολέμου.

Δεν υπάρχει πλέον αξιοκαταφρόνητο πλάσμα σε αυτόν τον πλανήτη από εκείνους που καταστρέφουν την κληρονομιά και τις θυσίες της χώρας τους για την βρωμερή προδοσία πληρωμής, 30 αργυρίων. Όπως θα μπορούσαν να πουν οι άνθρωποι –σε τέτοια σάπια μυαλά ξεπουλημένων προδοτών -, από τις χώρες που απαριθμούνται ως θύματα σε αυτό τον χώρο, δεν ξέρετε τι έχετε έως ότου να το το χάσετε.

Η ένωση με μια καταρρέουσα αυτοκρατορία είναι συνολικά ανθυγιεινή για την ελευθερία, την ασφάλεια, την ειρήνη και το ευ ζην. Κανείς δεν θα πρέπει να γίνεται πίθηκος ψέλνοντας υπαγορευμένες, προβαρισμένες, κονσερβοποιημένες φράσεις έναντι αμοιβής.

Απλώς εξετάστε την κατάσταση των χωρών που ήταν μέρος του σύμφωνου της Βαρσοβίας και που βρίσκονται τώρα άπορες μειονεκτικές, φτωχές, , αδύναμες, και… ειδικά απογοητευμένες… θα δείτε ότι δεν υπάρχει έλλειψη τέτοιων ανθρώπων, απλώς κάνετε λίγη έρευνα και μην πιστεύετε τα δυτικά ΜΜΕ.


Μιλώντας για τα ΜΜΕ, έχει αποδειχθεί πλήρως ότι «η ελευθερία του Τύπου» η οποία έχει διαλαληθεί, προκληθεί και τοποθετηθεί μπροστά ως η υπέρτατη ελευθερία, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στην ΔΥΣΗ.

Από την άλλη, ουτε μια φορά έχει κάποιος αναμιχθεί σε ότι λέμε σ’ αυτόν τον χώρο. Τα Δυτικά εταιρικά ΜΜΕ είναι σε πλήρη και συνολική συμπόρευση στην προώθηση της παραπληροφόρησης της δυτικής πολεμικής μηχανής.

Οι Ρώσοι ήταν σε θέση πάντα να επιζήσουν και να σημειώσουν πρωτοφανή προόδο στα πλαίσια του πατριωτισμού, της αφοσίωσης και της αποφασιστικότητας

Υπάρχει ένας Αμερικανός ή δυτικός πολιτικός που να έχει εκλεγεί ανάμεσα από τις τάξεις των ανθρώπων ή είναι όλοι αυτοί προσεκτικά επιλεγμένοι, ελεγμένοι και φυσικά πλούσιοι και ανέντιμοι προκειμένου να εκλεγούν; Ενεργούν για τους ανθρώπους ή ενεργούν για τους πλουσίους, τους προνομιούχους, τις εταιρίες, τους μεσάζοντες, την ελίτ… αυτούς που το βρίσκουν απαραίτητο να κηρύξουν πόλεμο αμοιβών προκειμένου να συλλέξουν λάφυρα; Σαφώς επιλέγονται από τα ΧΡΗΜΑΤΑ, και τίποτα άλλο.

Ρωτήστε τους ανθρώπους όπως τη
Cynthia Mc Kinney, Dennis Kucinich, Ron Paul και γενικά το πράσινο κόμμα καθώς και άλλα κόμματα πόσο δίκαιο είναι το σύστημα των Αμερικανικών εκλογών και πώς ο απλός πολίτης δεν έχει τίποτα που λέει για ποιος τοποθετείται στην ψηφοφορία ή ποιος θα εκλεγεί εκεί. Μπορούμε να συζητήσουμε για τα άκυρα υπόλοιπα διάτρητα ψηφοδέλτια και τις απάτες με το Diebold (εκλογικό μηχάνημα) στη Φλώριδα και το Οχάιο;

Σίγουρα η χλόη δεν είναι πιό πράσινη, στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καθόλου χλόη εκεί, μόνο «ΧΟΡΤΟ»

.Σήμερα χαρακτηρίζεται ως Ημέρα των Ηρώων στη Ρωσία. Μην ξεχνάτε ποτέ τους ήρωες και τις θυσίες που έχουν κάνει. Είναι πολύ καλύτερα να προσπαθήσουμε και να είμαστει αντάξιοι της κληρονομιάς από το να προσβλέπουν σε κάτι το εγγενώς κακό, ένα λαμπερό λευκό μνήμα με τίποτα μέσα, εκτός από οστά νεκρών.

Ό ολεθρος είναι το μόνο πράγμα που λαμβάνεται από τις συμφωνίες που κλείνονται με τον διάβολο. Ρωτήστε οποιονδήποτε αριθμό παικτών. Ο Σαντάμ Χουσεΐν έρχεται στο μυαλό ως ένα προφανές παράδειγμα. Ο Ιούδας είναι ένα άλλο παράδειγμα, τα πράγματα πραγματικά πήγαν καλά γι 'αυτόν.

Στην πραγματικότητα, είναι η επιτομή της βλακείας να κλείνεις συμφωνίες με το ένα χέρι στην πτώχευση, έτσι δεν είναι; Αυτοί που αποδέχονται το βρώμικο χρήμα θα πρέπει να παρατήσουν αυτό το ποτό, αυτό το ναρκωτικό και να αντιληφθούν ότι η ευθύνη της χώρας βρίσκεται στα χέρια του κάθε πολίτη.

Οι Ρώσοι όχι μόνο υπερασπίστηκαν και απελευθέρωσαν τους εαυτούς τους , αλλά απελευθέρωσαν κι άλλες χώρες, επίσης. Στις αρχές του 19ου αιώνα, ο ρωσικός στρατός νίκησε τον Ναπολέοντα. Πολέμησαν εναντίον των Τούρκων πενήντα χρόνια αργότερα, ο Ρωσικός στρατός απελευθέρωσε τα Βαλκάνια. Κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου, ο Σοβιετικός Κόκκινος Στρατός νίκησε τη ναζιστική Γερμανία και τον Χίτλερ και έτσι έσωσε τον κόσμο από τη φασιστική πανούκλα και τον ναζισμό.

Τώρα το φάντασμα του ναζισμού και του φασισμού είναι πίσω, ενσωματωμένο στην Δύση. Κάτι τόσο δαιμονικό εως τους λάκκους της κόλασης, κάνοντας ανθρωποθυσίες σε αντάλλαγμα για τους πόρους…. ποιος θέλει να αγοράσει την απόλυτη δυσωδία και εξαπάτηση που πουλούν; Είναι βρώμικο, ανίερο ...

Και μια λέξη για τους Ευρωσκουπιδιαρέους Ευρωκράτες… κανείς μα κανείς δεν σας εξέλεξε, οπότε καλύτερα να σωπάσετε. Έχετε ήδη αρκετο αθώο αίμα στα χέρια σας, για το οποίο θα πληρώσετε ακριβά, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.

Η Δύση έχει μετρήσειι εντελώς εσφαλμένα την Ρωσία κι ούτε την καταλαβαίνουν. Ούτε της υποδεικνύουν τον απαιτούμενο σεβασμό για αμέτρητους, άπειρους λόγους. Αυτό θα αλλάξει με τον Βλαντιμίρ Πούτιν και την Ενωμένη Ρωσία. Αυτό που ξεκίνησε ως απόλυτη επιτυχία θα συνεχιστεί ως ένα λαμπρό μέλλον για όλους τους Ρώσους ..

Οι ταραξίες, τα παπαγαλάκια, τα πίθηκο-
Twitters και πίθηκο-facebook μπορούν να πάν όλα στην κόλαση ... προσπαθούν να δημιουργήσουν μια χρωματιστη επανάσταση. Ας τους αφήσουμε να την χώσουν εκεί που δεν λάμπει ο ήλιος. Κι εσύ επίσης, φαφλατού HELLary, απογοητευμένη που θα ‘θελες να ‘σαι άντρας, ανίκανη, ..δεν ξερεις τιποτε.

Το άρθρο είναι σε ελεύθερη μετάφραση απο το αγγλόφωνο άρθρο της PRAVDA ΕΔΩ Interference in Russian affairs is an act of war
english.pravda.ru


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου