Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Η ΣΠΙΘΑ δεν είναι ΚΟΜΜΑ είναι ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στο ΚΑΘΕΣΤΩΣ!


Το Κίνημα «Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών» γνωστό και ως «Σπίθα» του Μίκη Θεοδωράκη δεν δημιούργησε «Κόμμα»!

Ο Στόχος είναι η «Αντίσταση» των Ελλήνων στο νέο Καθεστώς του Μνημονίου που μας επέβαλαν οι «Αγορές» που δεσμεύει την Ανεξαρτησία της Ελλάδας για δεκαετίες.
Η πληροφορία κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, μάλλον από αντιπάλους του Μίκη για να πλήξουν πιθανόν τη μεγάλη δημοσιότητα που πήρε το πρώτο Συνέδριο του ΚΑΠ που θα γίνει στη Λάρισσα το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται προκειμένου να ψηφιστεί η νέα Επιτροπή του που θα αποτελείται από 21 μέλη.

Μια σκέψη, ωστόσο που απασχολεί το δημοφιλή Μίκη και τους συνεργάτες του είναι να επιτρέψει σε όσα αξιόλογα Κινήματα υπάρχουν να Συσπειρωθούν κάτω από την Αιγίδα του και να δημιουργήσουν το πολυπόθητο «Τρίτο Κόμμα Εξουσίας» που περιμένει απεγνωσμένα ο Έλληνας Πολίτης. Είναι μια «Σκέψη» προς το παρόν. Εν τω μεταξύ τα καταστροφικά δεδομένα τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα…Η μόνη Ρεαλιστική Λύση βρίσκεται στο Στρατηγικό Σχέδιο της «ΣΠ» που αποτελείται από τέσσερα σημεία:

Πρώτο, η Ζημιά θεωρείται Δεδομένη. Δεν την προλαβαίνει κανένας. 

Δεύτερο, η Λύση βρίσκεται μέσα στο «Κάστρο» τους, στη Βουλή. Έξω από τη Βουλή, δεν υπολογίζουν κανέναν και έχουν τους τρόπους να εξουδετερώνουν όσες εξεγέρσεις και αν δημιουργηθούν. 

Τρίτο, η «Συσπείρωση» των εκατομμυρίων Ακομμάτιστων Ελλήνων Πολιτών δεν γίνεται σε μερικούς μήνες. Θέλει το χρόνο της.

Για αυτό το Σχέδιο της «ΣΠ» περιλαμβάνει ένα δεύτερο Συνέδριο στις 10-12 Οκτωβρίου, 2012, στη διάρκεια του οποίου θα ανακοινωθούν οι υποψήφιοι Κυβερνήτες της χώρας που θα διεκδικήσουν την Εξουσία κάτω από τη σημαία της Διακήρυξης της «ΣΠ» όποτε και αν κηρυχτούν εκλογές μετά από αυτή την ημερομηνία…όσο είναι μεταγενέστερες τόσο το καλύτερο γιατί η «ΣΠ¨ θα έχει περισσότερο χρόνο να εδραιώσει τις θέσεις της και να αυξάνει τη δύναμή της!

Οι Άνθρωποι θέλουν το χρόνο τους να «Συνειδητοποιήσουν Νέα Σχήματα»! Τα 2/3 των Ψηφοφόρων δεν γνωρίζεουν τις τεράστιες δυσκολίες που συνεπάγεται η Παραγωγική Διακυβέρνηση ενός Κράτους! Είναι εργαζόμενοι υπάλληλοι του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα.

Πιστεύουν ακόμα σε «Μεσσίες». Δεν γνωρίζουν τι θα πει Παραγωγικό Μάνατζμεντ γιατί ποτέ δεν το άσκησαν! Δεν γνωρίζουν την Πολυπλοκότητα της Νομικής και της Διοικητικής Επιστήμης! Το 1/3 των Ψηφοφόρων που αποτελούνται από Μικρομεσαίους και Μεσαίους Επιχειρηματίες, Καταστηματάρχες, και Ελεύθερους Επαγγελματίες, που κατά κάποιο τρόπο ζουν το άγχος του αβέβαιου εισοδήματος, και συνειδητοποιούν την Αξία και τις Δυσκολίες του Παραγωγικού Μάνατζμεντ, δεν είναι αρκετοί. Τα 2/3 των υπαλλήλων πρέπει να ξεκολλήσουν από τις Κομματικές Νοοτροπίες και την μόνιμη αναζήτηση του «Μεσσία».
Και είναι δυσεύρετοι και αν υπάρξει ένας κάθε 20-30 χρόνια, όσο αγνός και αν ξεκινήσει, παρασύρεται από το Δέλεαρ της Εξουσίας και οι Αγορές είναι οι πρώτες που φροντίζουν να τον εξαγοράσουν! Οι Οργανωμένοι και οι Προγραμματισμένοι πάντα θα Προηγούνται από όλους τους Υπόλοιπους που ζουν μέσα στο «Ρομαντισμό τους»!

Τέταρτο, ο Στόχος είναι διπλός, ξεκάθαρος και πολύ δύσκολος: Πρώτα πρέπει να ξεριζώσουμετο ισχύον Διάτρητο από όλες τις πλευρές «Σύνταγμα» και να Καθιερώσουμε το Νέο με τις συγκεκριμένες Τροποποιήσεις του Συντάγματος που σχεδόν αποκλείουν τις Σπατάλες, την Ανεπάρκεια και τη Διαφθορά. Παράλληλα να Προσελκύουμε και να Επιλέγουμε πολύ προσεκτικά τους Νέους Κυβερνήτες. Τα Κριτήρια της Επιλογής είναι γνωστά, αλλά τα επαναλαμβάνουμε. Νέοι Άνθρωποι, ειδικευμένοι στη Διακυβέρνηση μεγάλων Οργανισμών με ένα Ιστορικό Ήθους και Παραγωγικότητας μιας Δεκαετίας

Από την στιγμή της ανακοίνωσης των ονομάτων τους, να είστε σίγουροι ότι και η παραμικρή ενοχή τους θα βγει στον αέρα και φυσικά θα απομακρυνθούν…
Δύσκολα και χρονοβόρα προβλήματα που αράχνιασαν για δεκαετίες δεν λύνονται ούτε γρήγορα, ούτε με ευχολόγια και ιδίως με Άρνηση και Σαρκασμό! Απαιτούν Θετικούς, Ικανούς, Αισιόδοξους και τολμηρούς Ανθρώπους που μπορούν να χαράξουν έναν Προσεκτικό Στρατηγικό και κυρίως Ρεαλιστικό Σχέδιο Δράσης.

Η Αποφασιστικότητα πρέπει να θεωρείται δεδομένη…Έχουμε πολλά παραδείγματα Ανθρώπων που κατάφεραν τα ακατόρθωτα…
Ο σπόρος φυτεύτηκε…αν δεν ζήσουμε να τον υλοποιήσουμε, οι επόμενοι θα γνωρίζουν ακριβώς τί να προσέξουν και τι να επιδιώξουν να καθιερώσουν!
Η Σωστή και ξεκάθαρη Διάγνωση του προβλήματος περιλαμβάνει το 50% της Επίλυσής του!

Αυτό κανένας δεν μπορεί να το αφαιρέσει από το Κίνημα τη «Σιωπηλής Πλειοψηφίας»
Το ξεκίνησε το 1988 και του έδωσε «Σχήμα και Μορφή» το 2010!
Είμαστε η συντριπτική «Σιωπηλή Πλειοψηφία» των Ακομμάτιστων Ελλήνων Πολιτών. Οι συμμετοχές στο Κίνημα έρχονται με ραγδαίους ρυθμούς και έχουμε περάσει τα 100.000 μέλη.

Πρέπει όμως να Συσπειρωθούμε ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ γιατί η ημερομηνία του Πρώτου Συνεδρίου του Κινήματος πλησιάζει. Είναι η 28/29Απριλίου, 2012. Ο Στόχος είναι να περάσουμε το ένα εκατομμύριο Μέλη μέχρι τότε ώστε οι υποψήφιοί μας να εισαχθούν στη Βουλή ως «Κίνημα Εξουσίας» και όχι ως ένα άλλο μικρό Κίνημα που θα… βρυχάται μόνον! Αλλιώς δεν τροποποιείται το Σύνταγμα. 

Σε αυτό το Συνέδριο θα ανακοινώσουμε την έκκλησή μας να προσελκύσουμε Νέα Άφθαρτα Πρόσωπα μέσα και έξω από την Ελλάδα που να διακρίνονται για ένα δεκαετές τουλάχιστον Ιστορικό Επιτυχιών επιβεβαιωμένους Ήθους και Παραγωγικότητας. Τους βολιδοσκοπούμε ήδη! Κάνε το δικό σου «Κλικ-Μέλους» τώρα και ζήτησε από όλους τους γνωστούς σου να κάνουν το ίδιο! Είναι ο μόνον τρόπος να τους απομακρύνουμε όλους μια για πάντα και για να Ανοικοδομήσουμε τη νέα Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου