Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Οι "πατριώτες" ψηφίσαν και τη λεύκη σελίδα 124!


Παρ' ότι εδώ και μέρες είχε αποκαλυφθεί το θέμα με τηλευκή σελίδα 124 του προϋπολογισμού, κανένας σαπιοκοιλιάς δεν μπήκε στον κόπο να ψάξει το λόγο.

 Υπερψήφισαν ένα προϋπολογισμό που δεν ξέρουν καν τι προβλέπει απλά και μόνο επειδή αγαπάνε πολύ την πατρίδα και θέλουν τη σωτήρια της!


Στη λευκή σελίδα 124 λοιπόν έπρεπε να αναφέρει τι εγγυήσεις έλαβε ο κάθε τραπεζίτης, αλλά γιατί να το ψάξουν; 

Ο "μασόνος" Καζάκης το είχε αποκαλύψει κι' αυτό πρώτος...



...και θυμήθηκε ο μέγας πατριώτης Γιάννης Ιωαννίδης να κάνει και μια ερωτησούλα πριν την ψηφοφορία "...παρακαλώ λοιπόν, τους αρμοδίους Υπουργούς μέχρι το τέλος της συζήτησης να καταθέσουν και αυτή τη σελίδα, ώστε όλοι να γνωρίζουμε τι ψηφίζουμε ή τουλάχιστον ποιοι σκελετοί υπάρχουν από το παρελθόν..."


Απάντηση βέβαια δεν πήρε και στη συνέχεια εκτελώντας το "πατριωτικό" του καθήκον υπερψήφισε τον προϋπολογισμό!

Άξιος κι' εσύ και οι υπόλοιποι 257 πατριώτες!

Να θυμίσουμε μόνο πως η σελίδα 123 κλείνει ως εξής:

Ενίσχυση ρευστότητας της οικονομίας

Με την ψήφιση του ν. 3723/2008 «Ενίσχυση της ρευστότητας της οικονομίας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της διεθνούς χρηματοοικονομικής κρίσης και άλλες διατάξεις» επιχειρήθηκε η θωράκιση της ελληνικής οικονομίας από τις επιπτώσεις της διεθνούς κρίσης με την ενίσχυση της ρευστότητας. 

Σκοπός ήταν να αποκτήσουν οι τράπεζες επιπλέον κεφάλαια για την άνετη χορήγηση πιστώσεων στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις και να αμβλυνθούν οι πιέσεις στα επιτόκια χορηγήσεων. 

Ένα από τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν για την επίτευξη του στόχου αυτού είναι η παροχή της εγγύησης του Ελληνικού Δημοσίου προς τις τράπεζες που έχουν λάβει άδεια λειτουργίας από την Τράπεζα της Ελλάδος και καλύπτουν το δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας που αυτή θέτει για δάνεια που θα συναφθούν με ή χωρίς έκδοση τίτλων και θα έχουν διάρκεια από τρεις μήνες έως τρία έτη. 

Η παραπάνω εγγύηση παρέχεται έναντι προμήθειας ή επαρκών εξασφαλίσεων. 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΗ!

Με τέτοιους "σωτήρες" πως να μην πάει ο τόπος μπροστά;


apofasismenoi.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου