Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Λιάνα Κανέλλη video : "Οι Έλληνες θα πάρουν από τα τρία το ... μακρύτερο!"

Το One-Woman-Show της Λιάνας συνεχίζεται μετά απο την Αγγλία και στην Ελλάδα

Μετά το χθεσινοβραδινό θρίλερ που έληξε με τη συμφωνία ΠΑΣΟΚ – ΝΔ για το σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, σήμερα το πρωί όλες οι εκπομπές ασχολούνταν με αυτό.

Καλεσμένη στο πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη ήταν η Λιάνα Κανέλλη,...
η οποία και πάλι φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία της στην εκπομπή.

Όταν λοιπόν η κουβέντα ήρθε στον Λουκά Παπαδήμο το όνομα του οποίου επικρατεί για τη θέση του πρωθυπουργού η βουλευτής του ΚΚΕ έκανε μια δήλωση που άφησε για λίγο τους πάντες… άφωνους.



 «Ο Παπαδήμος αυτή τη στιγμή, ο καλός, ο αξιοπρεπής άνθρωπος, δεν έχω τίποτα να πω εναντίον του, ήταν στη Βοστόνη, μετά θα πάει εκεί, ήταν στην Παγκόσμια Τράπεζα, ξέρει τα χρηματοοικονομικά, τα πάντα. Πώς είναι η κυρία Μαρία στο Πέραμα, ο κύριος Γιώργος στο Αλιβέρι, ο κύριος Μήτσος στη Σάμο, ο άλλος στα καμένα, ο άλλος στα πεθαμένα, ο άλλος με το ταμείο του, ο άλλος που δούλευε 48 χρόνια και ξαφνικά του λένε ότι θα πάρει από τα τρία το μακρύτερο το ξέρει ο κ. Παπαδήμος;»

Και συνέχισε ακάθεκτη η βουλευτής: «Όταν ο ελληνικός λαός έλεγε ελάτε να με σώσετε, εννοούσε αυτά τα προβλήματα, όχι το μακροοικονομικό, χρηματοοικονομικό».


Επίσης εξαπέλυσε Τα πυρά της στην υπό σύσταση κυβέρνηση  "Δεν βάζω ημερομηνία θανάτου", είπε χαρακτηριστικά, "γιατί υπάρχει και η 7η δόση".

Όπως είπε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στον Γ. Παπαδάκη, είπε ότι αν υποχρεωθούμε από την ΕΕ να έχουμε την ίδια κυβέρνηση, προκειμένου να πάρουμε και την 7η δόση, τότε δεν αποκλείεται να εξαντλήσει και το υπόλοιπο διάστημα μέχρι να πάμε σε εκλογές.

Από τα βέλη της όμως δεν γλίτωσε και ο πρωθυπουργός, για τον οποίο σχολίασε ότι εμφανίστηκε στη βουλή "σαν τον Αθανάσιο Διάκο στη σούβλα", την ώρα που όπως είπε "η Ελλάδα είναι στη σούβλα".

Τάχθηκε, επίσης, υπέρ των εκλογών και είπε ακόμη ότι "κοροϊδεύουν του πολίτες και δεν τους επιτρέπουν να κάνουν εκλογές".

Χαρακτήρισε τη νέα κυβέρνηση ως "εκτελεστική των επιταγών του Δ' Οικονομικού Ευρωπαϊκού Ράιχ", λέγοντας τέλος ότι "Μέρκελ και Σαρκοζί θα αποφασίσουν πότε θα γίνουν εκλογές στην Ελλάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου