Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΗ: Προσωρινή αναστολή των διακοπών ηλεκτροδότησης.


Σε προσωρινή αναστολή των διαδικασιών διακοπής της ηλεκτροδότησης στους καταναλωτές που δεν πλήρωσαν το τέλος ακινήτων προχωρά η ΔΕΗ  ύστερα απο αίτημα του υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να θεσπιστούν οι ρυθμίσεις που έχουν αναγγελθεί για τις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες.
Αυτό προκύπτει απο δηλώσεις του διευθυντή δημοσίων σχέσεων της ΔΕΗ Κίμωνα Στεριώτη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Οι εντολές αποκοπής θα εκδίδονται μεν από τη ΔΕΗ και θα αποστέλλονται στο Διαχειριστή του δικτύου, αλλά δεν θα εκτελούνται προσωρινά.
«Ύστερα απο αίτημα του υπουργείου Οικονομικών ο Διαχειριστής του Δικτύου Διανομής θα αναστείλει για μερικές ημέρες τις εντολές αποκοπών που έχουν σχέση με το τέλος ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ), προκειμένου να υπάρξουν ορισμένες ρυθμίσεις για τις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες», δήλωσε ο κ. Στεριώτης.
Πρόσθεσε ωστόσο ότι «η ΔΕΗ ως πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας υποχρεούται από το νόμο - όπως και οι άλλοι εναλλακτικοί προμηθευτές - να συνεχίσει να αποστέλλει εντολές έκδοσης αποκοπών προς το Διαχειριστή του Δικτύου, εφόσον δεν έχει καταβληθεί το τέλος ακινήτων μαζί με το λογαριασμό ρεύματος, μετά την παρέλευση 40 ημερών απο την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου».

1 σχόλιο:

  1. ΧΕΣΤΗΚΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΙΚΕΥΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ !!! ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ , Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΙΝΕΤΑΙ ..! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή