Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011

Ο ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ;


Ο πρώην Πρόεδρος μίας ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ τράπεζας (τηςΤράπεζας της Ελλάδος ) που ευθύνεται για τη συσσώρευση του τεράστιου χρέους στις πλάτες των πολιτών προτείνεται για Πρωθυπουργός των Ελλήνων. Είναι το ίδιο πρόσωπο που διοικούσε την Τράπεζα της Ελλάδας όταν έγινε το μαγείρεμα για να μπορέσουμε να μπούμε στο Ευρώ! Συγχαρητήρια Λουκά!
Καταλάβατε τώρα ΠΟΙΟΣ δημιούργησε αυτό το ψευδοκράτος και ΠΟΙΟΣ το διοικεί πραγματικά;
Μάλλον δύσκολα θα καταλάβετε διότι κανείς δεν ξέρει ΠΟΙΟΙ είναι οι μέτοχοι της Τράπεζας της Ελλάδος και της αντίστοιχης Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Είναι όμως αυτοί που μπορούν να αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει τα ηνία της χώρας ...; ΕΡΗΜΗΝ των πολιτών.
Ας ξυπνήσουν και οι "εθνικόφρονες" του ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη που έχει λιώσει να θέλει να βάλει στην κεφαλή της Ελλάδας, πρώην πρόεδρο κι αντιπρόσωπο των ξένων τοκογλύφων που τον παρουσιάζουν σαν ...; «άξιο τεχνοκράτη».
«Αυτό το οποίο προτείνω εγώ και είναι συγκεκριμένο είναι να φωνάξουμε τον καλύτερο. Ποιος είναι ο καλύτερος σήμερα; Ποιος μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση; Πιστεύω και προτείνω -μπορεί να είναι κάποιος άλλος, μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιον άλλο- τον Λουκά Παπαδήμα. Να τον πάρουμε από Υποδιοικητή της Ευρωπαϊκής Τράπεζας, να τον φέρουμε εδώ, να κάνουμε κυβέρνηση, να βάλετε εσείς τους Υπουργούς σας, να βάλει το ΠΑΣΟΚ τους Υπουργούς, να βάλουν και οι άλλοι από έναν και να στηρίξουμε όλοι μαζί μια προσπάθεια να βγούμε από την κρίση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου