Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΕΛΛΑΣ = ΦΩΣ!

Έλληνες ξυπνάτε! 
Κλείστε τηλεοράσεις και γυρίστε πλάτη σε οποιαδήποτε πηγή που τρομοκρατεί και απελπίζει! 
Ζούμε τα πρώτα χρονιά ενός νέου παγκόσμιου σκοταδισμού, ενός νέου μεσαίωνα.
Ο εχθρός της ανθρωπότητας και του πνεύματος έστρεψε εδώ τα πύρα του σ αυτόν εδώ το λαό γιατί γνωρίζει πως αποτελεί τον θεμέλιο λίθο του δυτικού πολιτισμού. 

Αποτέλεσε τη πηγή από οπού υπήρξε η ανατροπή του ενός αλλού μεσαίωνα που απλώθηκε κάποτε σε όλη την Ευρώπη. 
Το σχέδιο είναι να σωπάσουμε να σκύψουμε το κεφάλι και να γίνουμε δούλοι ενός δυσβάστακτου χρέους! 







Οι «Θερμοπύλες» πρέπει ξανά να υπερασπιστούν για να αποτραπεί αυτό που θα συμβεί σε όλη την υφήλιο. Δώστε τροφή στον πνευματικό σας κόσμο. Δώστε γνώση. Ανατρέξτε στις άξιες που έδωσαν αρχαίοι και σύγχρονοι φιλόσοφοι. Ανατρέξτε σε βιβλία πνευματιστών και στοχαστών που έγραψαν για την ανθρωπότητα, για την ιστορία αυτού του τόπου και των άλλων λαών! Δεν θα αναφερθώ σε ελληνικά και ξένα ονόματα, μπορείτε να τα βρείτε!
Τότε θα καταλάβετε γιατί για εκείνους πρέπει πρώτοι από όλους να σωπάσουμε μια για πάντα! Αν το στοίχημα τους το κερδίσουν όλα τελειώνουν! Τότε θα έχουν κερδίσει τη πιο σημαντική μάχη! Οι Έλληνες ήταν πάντα ένας λαός που δεν μπορούσε εύκολα να ελεγθεί από καμιά δύναμη! Δεν ελέγχτηκε επί ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και επί τουρκοκρατίας! Δεν ελέγχτηκε επί της ναζιστικής επιβολής! Ένας λαός άκαμπτος και αντιδραστικός! Αυτοί ήμασταν! Μιλήστε στην ψυχή σας! Βρείτε το πνεύμα που υπάρχει μέσα σας! Μόνο ο πολιτισμός μας οι γνώσεις τα γράμματα μπορούν να ανατρέψουν αυτή τη κατάσταση! Μόνο η αυτογνωσία και η διαρκής αναζήτηση της αληθείας μπορούν να βοηθήσουν να αποτινάξουμε το τρόμο και την κατάθλιψη που σκεπάζει τις ψυχές μας! Το μεγάλο μας όπλο είναι η βαθιά ριζά αυτού του λαού που συνδέει το σήμερα με ένα ένδοξο παρελθόν! Μην αφήσετε με καμιά δύναμη να σας καταστρέψουν αυτόν τον συνδετικό κρίκο για χαρη της νεας ταξης πραγματων! Μην ψάχνετε στον διπλανό σας να βρείτε τον ένοχο! Μην στρέφεστε ο ένας εναντίων του άλλου! Αυτό θέλουν! Θέλουν να μας φέρουν σε εμφύλιο! Να μας αποδυναμώσουν για να επιχειρήσουν το τρίτο στάδιο της επιχείρησης τους, που δεν είναι άλλο από τη διάσπαση της χώρας σε μικρότερα τμήματα, άλλα και οι προσαρτήσεις περιοχών με αλλες, δημιουργώντας μια νέα κατάσταση στα βαλκάνια! 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!! Aυτός εδώ ο τόπος γεννούσε και θα συνεχίσει να γεννά ιδέες αν εμείς προστατέψουμε τις ίδιες μας τις άξιες! Αυτός εδώ ο τόπος δεν είναι μόνο πλούσιος στα κοιτάσματα είναι δεκάδες φορές πιο πλούσιος στο πνεύμα και τον πολιτισμό! Εκεί πρέπει να ρίξουμε όλες τις δυνάμεις μας! Εκεί πρέπει να ρίξουμε την προσπάθεια μας ώστε οι γνώσεις και τα γράμματα να δοθούν δωρεάν στα παiδιά μας! Ώστε να μην δημιουργεί μια γενιά πεονίας! Οι τέχνες τα γράμματα και ο πολιτισμός είναι τα μόνα που χωρίς κανένα κόστος μπορούν να αποτελέσουν την ανατροπή ενός σκοταδισμού που επιχειρείται.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ! ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ! ΜΟΝΟ Η ΓΝΩΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ! ΜΟΝΟ Η ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ! Έτσι μόνο θα καταφέρουμε επιτέλους να ανεξαρτητοποιηθούμε μια για πάντα! Όταν ΠΡΩΤΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ! Οι λαοί του κόσμου περιμένουν από μας την αφύπνιση! Δυστυχώς η ευτυχώς γεννηθήκαμε ΕΛΛΗΝΕΣ και έχουμε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να σταθούμε αντάξιοι στο παρελθόν μας!
Υπάρχουν πολλοί χειρότεροι πόλεμοι από τον οικονομικό η τον πραγματικό πόλεμο και αυτός δεν είναι άλλος από τον πόλεμο των γραμμάτων! Αυτός ο πόλεμος δημιουργεί πολύ βαθύτερες και ανεπούλωτες πληγές στις κοινωνίες των λαών από ότι ο πραγματικός ή ο οικονομικός! Αυτός ο πόλεμος δημιουργεί ουσιαστικά τους άλλους! Γιατί χωρίς την γνώση γινόμαστε άβουλα πλάσματα στις ορέξεις και στις επιταγές εκείνων των δυνάμεων που μας θεωρούν αναλώσιμους! Θυμηθείτε άπλα πρόσφατα τι έκαιγαν οι ναζι! ΤΙ ΕΚΑΙΓΑΝ πριν τους καψουν αθώους ανθρώπους; ΜΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΒΙΒΛΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου